Cruzime fără margini: un tată și-a bătut copilul și i-a dat foc!

0
1177

Un bărbat din Galați a fost arestat de judecătorii de la Tribunal, după ce și-a bătut propriul copil și, apoi, i-a dat foc. Bestia cu chip de om este acuzată de tentativă de omor calificat și, dacă va fi găsit vinovată, ar putea sta după gratii până la 12 ani și jumătate.

”Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat Tribunalului Galaţi, luarea măsurii arestării preventive faţă de un inculpat (reţinut), cercetat sub aspectul săvârşirii unei tentative la infracţiunea de omor calificat asupra unui membru de familie.
Cererea formulată a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, la data de 11.01.2022, în jurul orei 21.00, inculpatul a aplicat unui membru de familie, în vârstă de 16 ani, lovituri cu pumnii şi cu un scaun din material plastic, iar ulterior l-a stropit cu alcool sanitar şi l-a incendiat, cauzându-i arsuri de gradul II, pe 8 – 10 % din suprafaţa corpului, precum şi echimoze şi excoriaţii, pentru a căror vindecare sunt necesare 22 – 25 de zile de îngrijiri medicale. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, într-un comunicat de presă.
Adolescentul maltratat crunt a rămas acum fără niciun părinte. Mama l-a părăsit imediat după ce l-a născut, iar tatăl, care și-a asumat creșterea lui, a ajuns după gratii pentru multă vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.