Crimă oribilă în Galați. Un bărbat a fost ucis cu zeci de lovituri de cuțit

0
1395

Crima a avut loc într-un bloc de garsoniere de pe strada Alexandru Davila, un fost cămin de nefamiliști din apropierea Gării CFR Galați. Un locatar din imobil, vecin cu victima, a găsit cadavrul plin de lovituri de cuțit, miercuri seară, și a sunat la 112. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Poliție, SMURD, Criminalistică și Medicina Legală. Cazul a fost preluat de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Galați, sub coordonarea unui procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

În urma necropsiei făcute de medicii legiști s-a stabilit că moartea victimei a fost violentă, fiind provocată de 30 lovituri de cuțit. Drept urmare a fost deschis un dosar penal pentru omor calificat.

Autor al crimei a fost bănuit de la bun început un om al străzii, pe care victima îl găzduia ocazional. Ucigașul a fost reținut de polițiștii de la ”Omoruri”, iar procurorii au decis să îl ducă în fața judecătorilor de la Tribunalul Galați, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 zile. Motivul crimei nu a fost lămurit până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.