Coronavirus – Măsuri sporite pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Ce decizii anunță Primăria

0
1278

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a convocat astăzi Comitetul Local pentru Situații de Urgență, fiind stabilite noi măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

1. Asigurarea în regim de urgență a 48 de spații pentru cazarea persoanelor plasate în carantină în municipiul Galați, pe toată durata acesteia în blocul M 11, str. Drumul de Centură nr. 39N, cartier Micro 17.

2. Asigurarea în regim de urgență a cazarmamentului necesar în cele 48 de spații pentru cazarea persoanelor plasate în carantină.

3. Asigurarea în regim de urgență a materialelor igienico-sanitare în cele 48 de spații.

4. Asigurarea în regim de urgență pentru persoanele plasate în carantină în municipiul Galați a pachetelor de igienă personală.

5. Asigurarea în regim de urgență de pachete cu alimente și pachete cu produse de igienă personală pentru persoanele izolate la domiciliu fără aparținători care solicită astfel de produse.

6. Asigurarea în regim de urgență de pachete cu alimente și pachete cu produse de igienă personală pentru persoanele vârstnice fără aparținători, în baza situației transmise de către Direcția de Asistență Socială a municipiului Galați.

7. Transportul pachetelor cu alimente și pachetelor cu produse de igienă personală va fi asigurat de către personal instruit și echipat cu mijloace de protecție.

8. Alocarea fondurile necesare pentru achiziția în regim de urgență a serviciilor, produselor și materialelor sus menționate.

9. Nu vor avea program decalat angajații Serviciului Public Ecosal, Societății Apă Canal Galați SA, Transurb SA, Calorgal SA și SC Gospodărire Urbană SRL, întrucât acestea prestează servicii de utilitate publică.

10. S.C. Transurb S.A. va suplimenta mijloacele de transport în comun, pentru a se evita aglomerația cât și pentru menținerea distanței de siguranță între călători.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 10 =