Contract semnat pentru modernizarea cartierelor Micro 19, 20 și 21

0
919

Cartierele Micro 19, 20 și 21 vor beneficia în curând de ample lucrări de modernizare ce presupun în principal refacerea străzilor, aleilor și trotuarelor, precum și crearea de noi locuri de parcare.

„Așa cum am promis, continuăm să dăm un aspect modern cartierelor orașului. Acum vorbim de cartierele Micro 19, 20 și 21, unde vom reface străzile, trotuarele, aleile și vom amenaja noi locuri de parcare odată cu desființarea vechilor garaje. În plus, vom derula lucrări de reparații la parcările existente și le vom extinde acolo unde spațiul permite, vom realiza sensuri unice pentru fluidizarea și siguranța traficului, vom realiza infrastructura necesară pentru stațiile de încărcare a mașinilor electrice și hibrid și vom derula lucrări de întreținere a spațiilor verzi. Totul pentru gălățenii să se bucure de cartiere moderne, deschise și primitoare”, a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

În acest scop, în urma licitației publice, a fost semnat contractul de achiziție publică „Reparații sistem rutier și regenerare urbană cartierele Micro 19, Micro 20, Micro 21”, având ca ofertant câștigător Asocierea CITADINA 98 SA – CRICONS SRL – DREAMS RIVIERA SRL, lider de asociere CITADINA 98 SA,  cu o propunere financiară de  27.204.085 lei fără TVA.

Lucrările din cadrul proiectului se vor derula pe o perioadă de patru ani, prin încheierea unui  contract multianual cu alocare valorică anuală.

Este vorba despre primul din cele patru loturi care vizează modernizarea celor 13 cartiere (Micro 19, Micro 20, Micro 21, Micro 38, 39A, 39B, 39C, Mazepa I, Mazepa II, Țiglina I, Aurel Vlaicu I, II și Siderurgiștilor).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.