Continuă reabilitarea infrastructurii de cartier. Lucrări importante pentru gălățenii din Micro 40

0
1175

Municipalitatea continuă amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat, în 2016, de primarul Ionuț Pucheanu, la scurt timp după ce a fost ales de gălățeni.

Printre zonele în care autoritățile intervin, în prezent, pentru a îmbunătăți considerabil calitatea infrastructurii și pentru a amenaja locuri de parcare în locul garajelor demolate, care au ocupat spațiul dintre blocuri inutil, cu anii, se numără și cartierul Micro 40. Municipalitatea execută lucrări în zona blocurilor L1, în prezent, unde, după ce a modernizat un loc de joacă pentru copii, amenajează noi locuri de parcare, iar ulterior va reface trotuarele.

”În acest momen,  lucrăm intens la amenajarea de noi locuri de parcare în Micro 40, în apropierea blocului L1. În aceeași zonă am modernizat deja un loc de joacă pentru copii, iar lucrările vor continua cu refacerea trotuarelor”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

Amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier a fost gândit de edil pe fondul stării jalnice în care se afla infrastructura de cartier, întrucât nicio altă administrație nu a investit pentru reabilitarea străzilor și trotuarelor dintre blocuri, care, în multe zone ale orașului, reprezentau un pericol real pentru șoferi și pietoni. Mai mult, în numeroase cartiere, administrația Pucheanu a dispus demolarea garajelor inestetice dintre blocuri, iar în locul acestora amenajează parcări și zone verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.