Continuă protestele la instanțele gălățene! Iată ce au decis judecătorii de la Tribunalul Galați

0
957

Judecătorii Tribunalului Galați au hotărât să continue acțiunile de protest! Magistrații au decis suspendarea, în continuare, a activității instanței, ba chiar au hotărât să refuze să participe la constituirea birourilor electorale!

„Adunarea Generală a Judecătorilor Tribunalului Galați, convocată la data de 4.02.2020, cu majoritate de voturi, a hotărât următoarele:

1. Suspendarea activității instanței, în continuare, în sensul soluționării doar a cauzelor urgente și a realizării procedurii prealabile doar în cauzele urgente.

2. Refuzul de a participa la constituirea birourilor electorale (…) Totodată, având în vedere și protestul personalului auxiliar de specialitate din cadrul Tribunalului Galați, care se va desfășura în intervalul orar 8.00-1.00, vă comunicăm următoarele: ședințele de judecată stabilite la Timpul 1 vor începe de la ora 10.00.

Programul de lucru cu publicul la Centrul de Informare și relații cu publicul se va desfășura în intervalul orar 10.00-12.30”, se arată în comunicatul Tribunalului Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.