Continuă marile investiții în infrastructura orașului. Au început lucrările și pe strada H. Coandă

0
768
Municipalitatea continuă marile investiții în infrastructura Galațiului, pentru care a reușit să câștige fonduri europene, la care există însă o contribuție și de la bugetul local.
Primarul Ionuț Pucheanu a anunțat că au început lucrările și pe strada H. Coandă, care fac parte din cel de-al doilea mare proiect de infrastructură al Galațiului – modernizarea străzilor Traian Vuia-H. Coandă-G. Coșbuc.
”Am început lucrările și pe strada Henri Coandă, prinsă în unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură din ultimii ani. Pentru străzile T. Vuia, H. Coandă și G. Coșbuc am prevăzut refacerea trotuarelor și a carosabilului, înlocuirea căii de rulare a tramvaielor, modernizarea stațiilor, realizarea de piste pentru bicicliști, plantări de arbori și amenajarea spațiilor verzi. Este un proiect de 22 de milioane de euro pentru care am atras fonduri europene”, anunță edilul.
Un al proiect major de investiții, a cărui valoarea depășește 20 de milioane de euro și care se află într-un stadiu avansat al lucrărilor, este cel de modernizare a bulevardelor Siderurgiștilor și 1 Decembrie.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two + 12 =