Continuă lucrările de modernizare a orașului

0
1085

Chiar dacă, în prezent, prioritatea autorităților este lupta împotriva noului coronavirus și protejarea cetățenilor, investițiile care presupun modernizarea orașului nu au fost abandonate. Dimpotrivă, marile proiecte sunt în desfășurare, iar pe șantiere se lucrează în ritm alert.

”Continuăm pentru un oraș modern”, spune primarul Ionuț Pucheanu, care a ținut să le transmită gălățenilor că ”indiferent de vremuri, orașul nostru trăiește. În zona centrală, pe strada Navelor am refăcut carosabilul și trotuarele, la fel și pe strada Lahovary, unde mai trebuie să amenajăm parcările”.

”Lupta împotriva pandemiei este o prioritate, dar putem continua și lucrările pentru modernizarea orașului”, precizează edilul.

Municipalitatea are numeroase investiții în desfășurare, unele dintre acestea finanțate cu fonduri europene – modernizarea străzilor Siderurgiștilor și 1 Decembrie la pachet cu liniile de tramvai, iar unele finanțate din fonduri proprii, precum modernizarea centrului orașului, modernizarea Plajei Dunărea și transformarea ei într-un complex de agrement modern etc.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 3 =