Continuă acţiunea de ridicare a maşinilor abandonate pe domeniul public

0
656

Primăria municipiului Galați a început campania de toamnă de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public. Potrivit Biroului de Presă al instituţiei, “într-o singură zi, prin intermediul Serviciului de Administrare a Domeniului Public și Privat, din cadrul Primăriei, au fost ridicate 7 mașini, iar alte 7 de către proprietarii sau deținătorii legali ai acestora care s-au conformat somațiilor primite. Precizăm că până la ridicarea efectivă a unei mașini abandonate pe domeniul public, există proceduri legale care trebuie respectate și care necesită un timp mediu de aproximativ patru luni.
În plus, alte 30 de mașini ar urma să fie ridicate de pe domeniul public în perioada imediat următoare, fiind în analiză, în momentul de față, în urma sesizărilor venite din partea gălățenilor sau a celor din partea echipelor Primăriei aflate pe teren, aproximativ 300 de autovehicule.
Pe parcursul acestui an, în municipiul Galați, au fost ridicate 60 de astfel de vehicule, în 2018 – 49 de vehicule, în 2017 – 71, în 2016 – 31, în 2015- 11, în 2014 – 21, iar în 2013 – 5.
Primăria municipiului Galați le mulțumește gălățenilor pentru sesizările trimise de-a lungul timpului către serviciile de specialitate și îi încurajează să sprijine în continuare acest demers, semnalând dacă observă noi autovehicule abandonate pe domeniul public.
Sesizări se pot face la sediul Primăriei, din str. Domnească nr. 54, la Registratură, la adresa de email sesizari@primariagalati.ro sau utilizând aplicația Galati City App. De asemenea, sesizări se pot transmite și către Poliția Locală, la numărul de telefon 0236955, la adresa office@politialocalagalati.ro sau utilizând formularul online dedicat petițiilor care poate fi găsit pe siteul www.politialocalagalati.ro”ntri.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − nine =