Consultarea dosarelor Curții de Apel Galați pe internet

0
1030

Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Curţii de Apel Galaţi aduce la cunoştinţa publicului că, „începând cu data de 19.05.2020, este disponibilă pagina de internet https://cagl.ro/programari

Pe această pagină se pot face programări online pentru consultare dosare, depunere acte, legalizări hotărâri, eliberare certificate și alte solicitări adresate centrelor de relații cu publicul, registraturilor și arhivelor tuturor instanțelor din circumscripția Curții de Apel Galați.  Conform Hotărârii S.J. a C.S.M. nr. 734/2020, în perioada 15 mai – 31 august 2020, compartimentele instanțelor lucrează cu publicul în baza unei programări online sau telefonice, prezentarea la compartimente fără programare fiind permisă doar cu titlu excepțional.

Curtea de Apel Galaţi doreşte să păstreze aplicația web de programări și după data de 1 septembrie 2020, deoarece reprezintă un serviciu civilizat oferit justițiabililor. Aceasta nu va însemna că nu vor fi primite persoanele fără programare, ci doar că, la ora respectivă, vor avea prioritate cele care au făcut programare online.

Aplicația web se adaptează singură pe dispozitive mobile (telefoane, tablete), este open source și are interfața în limbile română și engleză.  În cazuri urgente, precum și în perioada epidemiei coronavirus (COVID-19), documentele se pot trimite instanței prin e-mail, fax, poștă sau servicii de curierat și se pot consulta dosarele în format electronic.

De asemenea, în funcție de evoluția programărilor din săptămânile viitoare, Curtea de Apel Galaţi ar dori să implementeze un program de lucru al compartimentelor special cu avocații. Noutăţile transmise de Curtea de Apel Galaţi pot fi urmărite şi pe pagina de facebook –

https://www.facebook.com/curteadeapelgalati/

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.