Consiliul Județean Galați susține competițiile sportive dedicate persoanelor cu dizabilități

0
458

Consiliul Judeţean Galaţi se implică în organizarea și desfășurarea competiției sportive „Cupa Danubius”, ediția 2021. Pe 27 iulie, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean, a fost aprobat parteneriatul dintre Consiliul Județean Galați și Asociația Persoanelor cu Handicap „Sporting Club” Galați, în vederea organizării competiției sportive „Cupa Danubius”, ediția 2021.

“Și anul acesta suntem alături de Asociația Persoanelor cu Handicap <Sporting Club> Galați și vom asigura cazarea, masa și premiile la cea mai importantă competiție sportivă destinată persoanelor cu handicap locomotor desfășurată la Galați. Sportivi din țară și din străinătate vor participa la competiții de pescuit, atletism sau tir. Dincolo de întrecerea sportivă, acest eveniment este și despre integrarea socială a persoanelor cu handicap, recuperarea fizică prin mișcare și relaxare în aer liber. Însă, până la <Cupa Danubius>, săptămâna viitoare, la balta Zătun, se va organiza o nouă ediție a Campionatului Național de Pescuit pentru Persoanele cu Deficiențe de Vedere”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Evenimentul va avea loc în perioada 25 – 28 august 2021, iar la această competiție au confirmat participarea pâna acum aproximativ 100 de sportivi cu handicap locomotor.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × four =