Consiliul Judeţean face angajări. Iată ce posturi a scos la concurs

0
2170

Gălăţenii care au studii superioare în domenii precum căi ferate, drumuri şi poduri sau construcţii civile, industriale şi agricole pot participa la concursul organizat de Consiliul Judeţean (CJ) pentru postul de consilier superior al Compartimentului programe (Direcţia de Dezvoltare Regională) din cadrul Aparatului de Specialitate al Consiliului Judeţean. Candidaţilor li se cer însă vechime de minimum nouă ani în specialitatea studiilor şi cunoştinţe de operare pe calculator (nivel mediu). Aceeaşi instituţie mai caută un consilier superior pentru Serviciul contencios şi probleme juridice, cu studii superioare în domeniul ştiinţelor juridice, vechime de minimum nouă ani şi cunoştinţe de operare PC.

Gălăţenii interesaţi de cele două posturi se pot înscrie la concurs până pe data 10 august, la ora 14,00. Proba eliminatorie de testare a cunoştinţelor PC se va desfăşura pe 21 august, proba scrisă – pe 22 august, iar interviul – pe 24 august.

Relaţii suplimentare puteţi obţine la sediul Consiliului Judeţean, de pe strada Eroilor nr. 6 sau la telefon 0236/302.501, 0236/462.409.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.