Conflict armat la Galați. Un bărbat a fost împușcat, iar altul a fost înjunghiat

0
7857

Incident deosebit de grav, în această dimineață, pe bulevardul George Coșbuc, vizavi de Palatul de Justiție din Galați. Un bărbat a fost împușcat, iar un altul a fost înjunghiat în urma unei reglări de conturi în plină stradă. Poliția a intrat imediat în alertă și bărbatul care a tras cu pistolul a fost în urmărire. La scurt timp, el a fost capturat în apropierea Spitalului de Urgență din Galați. Este rănit, după ce a fost lovit cu un cuțit.

„La data de 12 decembrie 2022, la ora 09:55, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, la o cafenea situată pe Bulevardul George Coșbuc, a avut loc un conflict între mai multe persoane, în urma căruia, una dintre acestea ar fi fost rănită.
Întrucât agresorul a părăsit zona cu un autoturism, și este posibil ca acesta să fi folosit o armă la comiterea agresiunii, au fost alertate toate echipajele de poliție și s-a solicitat sprijinul I.J.J. Galați, Poliția Locală Galați și S.R.P.T.
În scurt timp au fost identificate toate persoanele implicate în acest conflict, și a fost depistat atât agresorul, un bărbat de 33 ani, din municipiul Galați, cât și persoană rănită care a fost transportată la spital.
Armă folosită a fost un pistol cu bile de cauciuc, deținută legal de bărbatul de 33 ani.
Se va întocmi un dosar penal pentru infracțiunile de uz de armă fără drept și lovire sau alte violențe”, a precizat IPJ Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.