Concurs între asociațiile de proprietari/locatari pentru cele mai frumoase spații vezi

0
611

Primăria municipiului Galați informează că în perioada 20 mai – 9 iulie 2021 va avea loc concursul „Galați, orașul meu, orașul nostru” între asociațiile de proprietari/locatari, competiție ce are drept scop evidențierea și premierea celor mai bine întreținute spații verzi în vederea îmbunătățirii aspectului urbanistic și promovarea spiritului civic.

Concursul se va desfășura în conformitate cu Regulamentul prevăzut în Anexa 1 la Hotărârea Consiliului Local nr. 73/20.02.2020 între asociațiile de proprietari/locatari din municipiul Galați care au încheiat Convenția privind întreținerea spațiilor verzi potrivit Programului de conservare și înfrumusețare a spațiilor verzi din municipiul Galați prin implicarea persoanelor fizice și juridice, a asociațiilor de proprietari, ONG-urilor și instituțiilor publice, program aprobat prin H.C.L. nr. 2/31.01.2019. Premiile constau în obiecte sau produse destinate lucrărilor de întreținere a spațiilor verzi, astfel:  premiul I – mașină electrică de tuns iarba; premiul II – foarfecă electrică de tuns gardul viu; premiul III – trimer electric + greblă; mențiune – două seturi de grădinărit.

În perioada 20 mai 2021 – 04 iunie 2021, asociațiile de proprietari/locatari care au încheiat Convenția privind întreținerea spațiilor verzi și doresc să participe la concurs vor completa și trimite pe adresa de e-mail: concurs.asociatii@primariagalati.ro, următoarele documente: formularul de înscriere (prevăzut în Anexa 1 la Regulament) și cinci fotografii reprezentative cu spațiile verzi întreținute.

Vizitele pe teren ale juriului și perioada de jurizare vor avea loc între 7 și 20 iunie 2021, iar rezultatele finale vor fi anunțate pe 26 iunie 2021. Prezentarea și premierea câștigătorilor va avea loc în perioada 28 iunie 2021- 09 iulie 2021.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + three =