Concurs inedit dedicat tinerilor antreprenori, la inițiativa primarului Ionuț Pucheanu

0
866

Primăria municipiului Galați, în parteneriat cu Asociația Open Hub, a lansat, marți, 4 iunie, evenimentul de bussines „Just Pitch. Startups Contest”, având drept scop dezvoltarea antreprenoriatului activ și inovativ și crearea unei comunități antreprenoriale locale solide.

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: ”Este un eveniment de bussines care vine practic în întâmpinarea celor care doresc să inițieze o nouă activitate antreprenorială și care nu s-au lansat până acum ori au un start-up cu o vechime de maxim trei ani. Îi invit, pe această cale, pe toți cei interesați să se înscrie în această competiție și să vină cu cele mai bune și productive idei. În plus, este o oportunitate pentru cei aflați la început de drum să cunoască antreprenori de succes și să devină, la rândul lor, oameni de afaceri care să aducă plus valoare orașului nostru. Astfel de evenimente pot contribui la consolidarea comunității antreprenoriale din municipiul Galați”.

Aplicațiile pentru concursul de pitching vor fi depuse până la data de 20 iunie 2019, prin intermediul unui formular online, urmând linkul https://openhub.ro/justpitch/ , care trebuie să cuprindă și o scurtă prezentare video a ideii de afacere; aplicațiile vor fi analizate și jurizate în baza unei Grile stabilite în Regulamentul Concursului, care va putea fi consultat pe site-ul indicat. Până la data de 27 iunie 2019, se vor selecta 5 finaliști care vor participa la evenimentul „Just Pitch”, din data de 4 iulie 2019, urmând să susțină în fața juriului pitchurile cu privire la ideile pe care le-au înscris în competiție. Cea mai bună idee va fi votată atât de membrii juriului, cât și de audiență. Finala Just Pitch se va desfășura pe data de 4 iulie 2019 la restaurantul Flow (incinta Hotelului Faleza) Galați, fiind necesară prezența participanților selectați pe toată durata evenimentului.

Evenimentul va cuprinde două Module care aprofundează subiectul provocărilor antreprenorului la început de drum. Modulul 1 va lua forma unei conferințe, în care se vor discuta teme practice de interes central, precum oportunități de incubare și accelerare a afacerilor nou înființate, și care se va finaliza cu un Panel cu trei antreprenori de succes din Galați, iar Modulul 2 va cuprinde competiția de pitchuri.

Aplicanții trebuie să aibă domiciliul în Galați, să aibă inițiativa de a derula sau să deruleze o activitate antreprenorială pe raza județului Galați.

Se vor acorda premii în valoare de 10.000 de lei. Câștigătorul competiției va primi Marele Premiu în valoare de 7.000  de lei. Principalii sponsori ai evenimentului sunt: Banca Comercială Română, Smarald, Trading Line, Apan.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + fifteen =