Concurs de idei pentru modernizarea Văii Țiglinei și Falezei Dunării. Primăria va premia cele mai interesante proiecte

0
611

Primăria informează că a lansat în cadrul sistemului electronic de achiziții publice și pe site-ul propriu www.primariagalati.ro concursurile de idei/soluții urbanistice pentru reamenajarea și refuncționalizarea obiectivelor Valea Țiglinei și Faleza Dunării. În acest scop sunt prezentate: regulamentul, tema soluțiilor urbanistice precum și panourile standard cu secțiuni prestabilite (text, bune practici etc) pentru descrierea soluțiilor.

Concurenți pot fi arhitecți cu diplomă, urbaniști cu diplomă/licență plus masterat sau alte forme legale de exercitare a profesiei de arhitect/urbanist, potrivit legislației naționale a statului de proveninență.

Juriul, multi-disciplinar, este format din reprezentanți ai Primăriei municipiului Galați, Registrului Urbaniștulor din România, Universității ”Ion Mincu” București, Universității ”Dunărea de Jos” Galați, mediului de afaceri și ai societății civile (ONG-uri). Pentru stabilirea ierarhiei câștigătorilor fiecare membru va acorda un punctaj de la 1 la 25 pentru fiecare criteriu de evaluare, iar prin însumarea punctajelor se vor stabili câștigătorii.

Data limită de predare a soluțiilor este 19 septembrie, ora 14.00.

Conform regulamentului, concursul se va desfășura după cum urmează:

  • 29 iulie – 23 august: solicitări clarificări/întrebări
  • 5-9 august: vizită la amplasament
  • 26 august – 6 septembrie: răspunsuri la întrebări
  • 9 – 19 septembrie: predarea proiectelor
  • 23 septembrie – 4 octombrie: jurizare
  • 7 octombrie – 11 octombrie: expoziție/vernisaj/prezentarea proiectelor câștigătoare.

Premiile pentru fiecare concurs în parte se vor acorda după cum urmează: locul 1 – 25.000 de lei; locul 2 – 15.000 de lei ; locul 3 – 5.000 de lei.

După finalizarea concursurilor, proiectele câștigătoare vor sta la baza elaborării planurilor de modernizare și investiții pentru cele două zone amintite.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + 10 =