Concert Laura Bretan la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”

0
814

Joi, 7 aprilie 2022, ora 19:00, publicul gălăţean se va întâlni cu soprana Laura Bretan ce va susţine un concert extraordinar alături de orchestra simfonică şi corul Teatrului, sub bagheta maestrului Eugen Dan Drăgoi, cu ocazia aniversării vârstei de 20 de ani, fără îndoială, cea mai importantă apariţie din ultimii ani, în perimetrul muzicii internaţionale.

,,Evoluţia sa spectaculoasă este cea mai bună dovadă că valoarea nu aşteaptă numărul anilor şi că harul divin cu care a fost înzestrată, trezeşte admiraţia tuturor. Performanţele ei live uimesc lumea, din Chicago până la Tokio, trecând prin Londra, Paris, Madrid, Bruxelles, Roma şi multe altele. Laura Bretan călătoreşte oriunde o poartă destinul, spre bucuria celor ce o admiră. După ce a cântat împreună cu artişti ca David Foster, Il Volo, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri, The tenors, Fernando Varella, Michaell Bolton şi Jose Carerras,  în concertul din Galaţi, Laura i-a invitat să cânte alături de ea pe Eliza G,  câştigătoare a trofeului Cerbul de Aur în 2019 şi semifinalistă la Selecţia Naţională Eurovision 2022 şi binecunoscutul tenor gălăţean, Florin Bobei, solist al teatrului nostru”, precizează reprezentanţii teatrului.

Biletele se pot achiziționa online, accesând link-ul https://www.blt.ro/spectacole-galati.html , sau fizic, de la casieria Teatrului (0236 465 599 și 0753312308), în intervalul orar afișat pe site: www.naeleonard.ro, sau de la punctul de vânzare bilete din incinta Shopping City Mall Galați (parter).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.