Concert-fenomen Marius Mihalache, la Teatrul Dramatic

0
770

Marius Mihalache, muzicianul care a reușit să îi confere țambalului valențe, subtilități și rezonanțe incredibile, aduce concertul-fenomen SĂFTIȚA la Galați, pe 13 martie 2020, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

„Lansat în 2018 și recompensat cu Premiul Special al Senatului UNITER în 2019, SĂFTIȚA (balkanic project) by Marius Mihalache este un proiect pop-folk cu identitate românească, cu instrumente românești, inspirat din poveștile poporului român. Urmărim împreună povestea neamului românesc, dar în special povestea Săftiței noastre.

SĂFTIȚA este un spectacol susținut de Marius Mihalache împreună cu „Marius Mihalache Band”: Arabela Nicolau – voce; Marius Gagiu (Mandela) – flaut, caval; Nicu Băran – bass; Lucian Maxim – tobe. Cariera și afirmarea lui Marius Mihalache confirmă încă o dată faptul că talentul nu cunoaște granițe. La 10 ani câștigă primul său premiu la Atena în Grecia, iar la 17 interpretează la țambal Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert și Mozart la Scala di Milano. Urmează întâlnirea cu acela care îi va fi mentor, renumitul artist american Chick Corea, și i se oferă ocazia de a cânta în deschiderea unor concerte ale acestuia. Înregistrează alături de Gloria Gaynor și Nina Simone. De asemenea, are o serie de colaborări cu Ovidiu Lipan Țăndărică, Steve Vai si Kitaro, precum și alți artiști cunoscuți pe plan internațional. Concertul SĂFTIȚA (balkanic project) by Marius Mihalache, programat pe 13 martie 2020 la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, începe la ora 19:00 și durează o oră și jumătate. Prețurile biletelor sunt de 105 lei la categoria I și 52,50 de lei la categoria a II-a.

Biletele pot fi achiziționate de pe http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol și de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758-089-994 sau 0758-049-850″, transmit reprezentanții Teatrului Dramatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.