Concediat de la ”Spații verzi” pentru că fura benzină

0
973

Comisia de disciplină a Societății de Gospodărire Urbană din Galați a decis să înceteze contractul de muncă al unui angajat de la Serviciul ”Spații verzi”, după ce acesta a fost depistat în flagrant, în timp ce sustrăgea benzină de la motocoasele din dotare. Bărbatul a fost filmat chiar când le arăta unor colegi de muncă din Nepal cum se face treaba. Filmarea a ajuns la primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, care a cerut să se ia măsuri imediat.

Conducerea Societății de Gospodărire Urbană Galați a sesizat și Poliția în cazul muncitorului care fura benzină de la motocoase.

”A fost încetat contractul de muncă al angajatului respectiv și a fost sesizată Poliția. Nu tolerăm sub nicio formă astfel de fapte și toți cei care vor fi prinși în astfel de ipostaze vor fi sancționați la fel”, a declarat directorul Societății de Gospodărire Urbană Galați, Dragoș Magearu.

Un muncitor de la ”Spații verzi” primește zilnic circa 10 litri de combustibil pentru norma pe care o are de făcut, de 1.200 metri pătrați de cosit. Potrivit pontajelor, foarte puțini își realizează norma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.