Comunele Independența, Cuza Vodă, Grivița și Jorăști, modernizate cu bani de la Guvern

0
688
PSD este singurul partid de guvernare din România a cărui prioritate este dezvoltarea tuturor comunităților locale și sprijinirea fermierilor. PSD a eliminat practicile abuzive și profund discriminatorii prin care comunelor li se alocau fonduri în funcție de culoarea politică a primarilor și sprijină toate localitățile din România să investească sume importante pentru a îmbunătăți nivelul de trai al oamenilor. Pentru că PSD pune mai presus de orice nevoile cetățenilor, iar prioritatea Guvernului este dezvoltarea tuturor satelor și orașelor din România!
În comuna Grivița, din județul Galați, cele mai importante investiții pentru comunitate sunt realizate cu fonduri alocate de Guvernul PSD, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Autoritățile locale au primit finanțare de peste 10 milioane de lei pentru a îmbunătăți infrastructura rutieră, pentru modernizarea unei grădinițe, dar și pentru extinderea, modernizarea și dotarea unui dispensar în satul Grivița, în așa fel încât cetățenii să poată beneficia de servicii medicale într-un spațiu amenajat și dotat corespunzător. Mai bine de 7,1 milioane de lei au fost investite pentru asfaltarea a peste 20 de străzi din comună, finanțarea fiind asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) îmbunătățind considerabil calitatea drumurilor din Grivița.
Din fonduri  puse la dispoziție de Guvern și de Consiliul Județean, comuna Jorăști beneficiază de investiții importante pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor, alimentarea cu apă în satele Jorăști, Lunca și Zărnești, precum și pentru amenjarea unor locuri de joacă. Mai mult, Guvernul a oferit comunei posibilitatea de a beneficia de cadastru gratuit.
Independența este una dintre comunele cu cei mai mulți bani obținuți de la Guvern pentru proiecte de dezvoltare. Comuna beneficiază de investiții de peste 20 de milioane de lei, finanțate prin PNDL și PNDR. Nu mai puțin de 9 milioane de lei au fost cheltuiți pentru înființarea rețelei de canalizare și construirea unei stații de epurare, peste 5,7 milioane de lei au fost investiți pentru asfaltarea mai multor străzi, iar peste 1,4 milioane de lei au fost folosiți pentru executarea unor racorduri la rețeaua de canalizare. În prezent, este în derulare un proiect de modernizare a unor drumuri, cu finanțare prin PDNR.
Și la Cuza Vodă au ajuns bani guvernamentali pentru dezvoltarea comunei prin investiții importante în infrastructura rutieră. Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, autoritățile investesc aproape 5 milioane de lei pentru modernizarea mai mumultor străzi.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + 5 =