Comisia Europeană a aprobat vânzarea combinatului de la Galaţi. ArcelorMittal – undă verde pentru achiziţia celei mai mari oţelării din Europa

0
8677

ArcelorMittal a primit aprobarea Comisiei Europene pentru achiziţia celei mai mari oţelării din Europa – Ilva, Italia – şi undă verde pentru a vinde combinatul siderurgic gălăţean.

ArcelorMittal (“Compania”) anunţă că a fost acordată – de către Comisia Europeană (“C.E.” sau “Comisia”) – aprobarea către AM Investco Italy SRL (“AM Investco”) pentru propunerea de achiziţie a Ilva S.p.A (“Ilva”). Aprobarea C.E. urmează concluziei Fazei II de Investigaţie a Comisiei referitoare la propunerea de achiziţie a Ilva şi a fost acordată pe baza angajamentul Companiei de a pune la vânzare unităţi din Italia, România, Macedonia, Republica Cehă, Luxemburg şi Belgia, aşa după cum s-a anunţat pe 13 aprilie 2018. Aprobarea C.E. este un punct semnificativ al tranzacţiei de preluare a Ilva şi reprezintă un pas important pentru finalizarea acestui acord, aşteptată să se întâmple în curând”, a anunţat ArcelorMittal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.