Combinatul siderurgic și Asociația „SMURD” Galați, alături de ISU

0
1350

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Galați a primit o donație din partea combinatului Liberty Galați, fiind vorba despre o poartă de dezinfectare, echipament care vine în completarea unui alt kit de dezinfectare a suprafețelor și birourilor, donat către ISU tot de combinat. „Este modestul nostru semn de mulțumire pentru cei care se luptă, zi de zi, pentru sănătatea gălățenilor. Le mulțumim din suflet!”,a spus Bogdan Grecu, directorul General al LIBERTY Galați.

“Echipamentul primit este de mare ajutor pentru pompierii militari (paramedicii) care,

permanent, pot intra în contact cu pacienți infectați și în zone de risc. Mulțumim

siderurgiștilor gălățeni, mulțumim LIBERTY!”, a spus, la rândul său, colonelul Ion Toma, Inspectorul Șef al I.S.U. Galați.

Recent, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență  a primit din partea LIBERTY Galați și un kit mobil de dezinfectare a personalului și a spațiilor”, transmite ISU Galați.

Totodată, „Asociația ”SMURD” Galați sprijină comunitatea locală și conform sloganului „Împreună putem învinge”, se alătură celor care luptă împotriva pandemiei Covid-19 prin implicarea directă și activă, realizând primele achiziții de consumabile și echipamente medicale cu ajutorul donațiilor în bani primite de la Șantierul Naval Damen Galați S.A., Prutul S.A., Marcoser S.R.L. și Gazterm Proiect S.R.L.   Asociația ”SMURD” Galați a distribuit către U.P.U. – S.M.U.R.D. a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Galați și Inspectoratul Pentru Situații de Urgență ”General Eremia Grigorescu” al județului Galați, necesarul de materiale medicale atât de așteptate: mănuși, măști, halate, combinezoane, dezinfectanți, precum și un tunel de dezinfectare.  Orice ajutor este binevenit, iar donațiile în bani se pot face în contul Asociației „SMURD” Galați. Contractul de sponsorizare este disponibil pe site-ul asociației: http://www.smurdgalati.ro  Echipamentele  primite sunt de mare ajutor pentru pompierii militari  șiparamedicii care,permanent, pot intra în contact cu persoane infectate virusul Covit – 19”, mai precizează sursa citată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.