Colindători şi daruri la Penitenciar

0
970

Un grup de preoţi şi voluntari de la Protoieria Tecuci s-au aflat în mijlocul deţinuţilor de la Penitenciarul de maximă siguranţă din Galaţi, în cadrul unui program misionar şi social-filantropic.

În capela „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“ din incinta penitenciarului, mai mulţi preoţi din protopopiatul Tecuci au săvârşit rugăciunile speciale pentru cei din închisori, în prezenţa persoanelor private de libertate şi a cadrelor acestei instituţii.

La eveniment a participat şi un grup de tineri voluntari de la liceele din Tecuci, membri ai Ligii Tineretului Ortodox, care a susţinut în faţa deţinuţilor şi personalului penitenciarului un miniconcert de colinde.

De asemenea, prin grija Protoieriei Tecuci au fost dăruite deţinuţilor articole de încălţăminte şi îmbrăcăminte, precum şi obiecte de igienă personală în valoare totaklă de de 4.600 lei.

În fiecare an în preajma Sărbătorii Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos, persoanele private temporar de libertate din cele trei penitenciare aflate în judeţele Galaţi şi Brăila sunt vizitate de preoţi şi credincioşi de la parohiile Eparhiei Dunării de Jos pentru a le aduce un cuvânt de mângâiere, a cânta împreună colinde şi a le oferi daruri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.