Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, decorat de preşedintele României

0
2243

Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” (CNVA), cea mai prestigioasă unitate de învăţământ preuniversitar din Galaţi, care aniversează 150 de ani de la înfiinţare, va fi decorat cu Ordinul „Meritul pentru Învăţământ” în grad de Ofiţer.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 20 noiembrie a.c., decretul de decorare a Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri” din Galaţi. Astfel, cu prilejul aniversării a 150 de ani de la înfiinţare, în semn de apreciere pentru rezultatele de excepţie obţinute în procesul de formare intelectuală şi umană a tinerelor generaţii, pentru promovarea calităţii învățământului preuniversitar românesc, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul „Meritul pentru Învăţământ” în grad de Ofiţer Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri” din Galaţi”, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Vineri, CNVA va organiza o ceremonie festivă la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, la care vor participa foşti şi actuali elevi ai colegiului, cadre didactice, consilierul prezidenţial Simina Tănăsescu (absolventă a CNVA), dar şi ministrul Educaţiei, Liviu Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.