Clădirea Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza” va intra în modernizare

0
405

          Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de lucrări pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a clădirii Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza”, după ce au fost obținute fonduri europene în acest scop.

Principalele categorii de lucrări sunt: reabilitarea termică a clădirii, reabilitarea sistemului de furnizare a apei calde, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei, modernizarea instalației de iluminat, instalarea sistemelor de climatizare etc.

În urma licitației publice, ofertant câștigător este Asocierea Davide Construct SRL – Arhitone SRL, iar valoarea contractului este de 4.915.199,99 lei fără TVA. Durata contractului este de 12 luni, din care 4 luni sunt pentru proiectare și 8 luni pentru execuția lucrărilor.

Clădirea este situată pe strada Saturn nr. 26 și a fost construită în anul 1963.

Proiectul pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza” din Municipiul Galați este finanțat în cadrul POR 2014-2020 Axa prioritară 3 – Sprijinirea  tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea B – Clădiri Publice, Apel de proiecte nr. POR/2020/3/3.1/B/2/NE,SE,SM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.