CJ investeşte peste două milioane de euro pentru extinderea Unităţii Medico-Sociale Găneşti

0
1448

Consiliul Judeţean Galaţi anunţă că a încheiat procedurile de achiziţie publică pentru proiectul “Extindere capacitate cazare cu 50 de paturi UMS Găneşti”. A fost semnat contractul de execuţie a lucrărilor cu Asocierea S.C. Lemacons S.R.L & S.C. Cricons S.R.L, cu o valoare de 9.844.600 lei, fără TVA.

Vom construi la Unitatea Medico-Socială Găneşti, din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi, un corp nou de clădire cu 50 de locuri pentru pacienţii cu probleme psihice grave. Avem deja peste 60 de cereri de internare în aşteptare. Noul pavilion va îmbunătăţi condiţiile de cazare pentru pacienţii internaţi la UMS Găneşti, va duce la optimizarea circuitelor medicale şi la asigurarea unui spaţiu adecvat pentru fiecare pacient”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

La demisol vor fi amplasate spaţiile tehnice şi bucătăria, la parter sala de mese, farmacia şi spaţiile pentru îngrijirea pacienţilor, la etajul întâi se va afla o zonă pentru personal şi una cu rezerve pentru pacienţi, iar cel de-al doilea etaj va fi destinat în totalitate pacienţilor. În apropierea noului pavilion se va amenaja şi o parcare cu 35 de locuri. Perioada de implementare a proiectului este de 18 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Perioada de garanţie este de 36 de luni de la recepţia lucrării. În prezent, la Unitatea Medico-Socială Găneşti sunt internaţi 125 de pacienţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.