Circulau noaptea cu adeverințe false

0
530
Două persoane din Galați sunt cercetate penal de Poliție, după ce au fost oprite în trafic, pe timpul nopții și au prezentat adeverințe de salariat false.
„În baza unui plan de acțiune pe linia prevenirii și combaterii răspândirii virusului SarsCov 2, polițiștii Serviciului Ordine Publică au oprit în trafic, pe strada Calea Prutului, din municipiul Galați, un autoturism la volanul căruia au identificat o femeie, de 43 de ani.
În autoturism au fost identificați, de asemenea, doi bărbați, de 45 și 23 de ani, aceștia prezentând adeverințe, întocmite în data de 01.03.2021, care atestau calitatea de angajat la o societate comercială din municipiul Galați.
Efectuând verificări în baza de date S.I.I. – Ministerul Muncii, polițiștii au constatat că cei doi bărbați, pasageri în autoturism, nu figurează ca angajați ai societății în cauză”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean  (IPJ) Galați.
Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru comiterea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.