Circulație restricționată în jurul Spitalului CFR, Talciocul și Patinoarul, închise

0
6135

Biroul de presă al Primăriei Galați anunță faptul că astăzi, “Comitetul Local pentru Situații de Urgență Galați, întrunit în ședință extraordinară, a decis începând de astăzi interzicerea accesul auto și pietonal pe strada Alexandru Moruzzi, între strada Dogăriei și strada Tăuni, cât și accesul auto pe strada Răsăritului, din strada Alexandru Moruzzi până în strada Olteniței. Măsura se va aplica până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire.

Se va permite accesul auto al ambulanțelor, autospecialelor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, Poliției Locale și al autoutilitarelor de aprovizionare și salubrizare, accesul pietonal al salariaților Spitalului General Căi Ferate Galați, pacienților, personalului structurilor Ministerului Afacerilor Interne și Poliției Locale, cât și al riveranilor cu domiciliul pe strada Alexandru Moruzzi, între strada Dogăriei și Strada Tăuni. Paza și ordinea publică în zona cu acces restricționat va fi asigurată de personal al Poliției Locale Galați, începând cu data de 13.03.2020 până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire. Măsura vine ca urmare a unei adrese înaintată de către Instituția Prefectului Județului Galați, în contextul riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus COVID-19 și gestionarea bolilor înalt contagioase”.

De asemenea, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Galați a mai decis sistarea activităților în toate spațiile de joacă amenajate în aer liber atât pe domeniul public, cât și în cele ale operatorilor economici, începând cu data de 13.03.2020 până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire. Astfel, toate locurile de joacă sunt închise, acolo unde va fi posibil, porțile parcurilor se vor închide cu lacătul, iar în alte situații, restricția va fi comunicată de agenții de pază sau de polițiștii locali.

Și Talciocul este închis, la fel și Patinoarul, restricție ce se va menține până la finele lunii, cu posibilitatea prelungirii, funcție de situație.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − fifteen =