Circulația troleibuzelor 102, întreruptă pe 20 și 21 septembrie  

0
2213

Societatea Transurb S.A. anunță că, în zilele de  20 și 21 septembrie 2018 se va întrerupe circulația troleibuzelor care deservesc traseul 102   (Micro 19-Parc CFR și retur) avand in vedere  lucrările  de turnare covor asfaltic care se vor efectua pe bulevardul Oțelarilor, pe tronsonul cuprins între hotel Magnus și covrigăria Dana.

,,Transferul călătorilor pe segmentul Micro 19-Țiglina I și retur se va efectua astfel:

  • De la căpătul de linie Micro 19 până în stația Tiglina I se va realiza transferul călătorilor cu autobuze, traseu  denumit “Transbordare 102: Micro 19-Țiglina I” și care vor  circula cu o frecvență de 4 minute, iar preluarea călătorilor din stația Țiglina I spre Parc CFR se va efectua de troleibuzele aflate la traseul 104 .
  • Transferul călătorilor din stația Țiglina II spre capătul de linie Micro 19 se va efectua cu autobuzele  ce vor deservi traseul “Transbordare 102”, care vor circula  cu o frecvența de 4 minute.

Troleibuzele repartizate la traseul 104 vor avea afișat în față  anunțul  “Traseu 102- transbordare Tiglina II – Micro 19” în vederea atenționării călătorilor care doresc să circule dinspre centrul orașului spre Micro 19.

Pe lângă traseul 104 care va fi suplimentat cu troleibuze și care vor circula cu o frecvență cuprinsă între 4-7 minute, mai  pot fi  utilizate de către călători  traseele de autobuz 18 și 27 pe segmentele de itinerarii Țiglina I –Parc CFR, respectiv Parc CFR – Țiglina II.

Menționăm că, circulația celorlalte   mijloace de transport în comun,  pe segmentul afectat, va fi dirijată de organele de poliție.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.