Cioban bătut la stână

0
1298
Un bărbat din județul Galați s-a ales cu dosar penal pentru lovire și alte violențe. Jandarmii i-au aplicat și o amendă, pentru împiedicarea luării măsurilor legale.
„În jurul orei 18:20, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Tecuci a fost direcționat de către operatorul 112 la o stână din zonă, unde era reclamată o agresiune fizică. La fața locului, jandarmii au luat legătura cu persoana care a efectuat apelul, un bărbat în vârstă de 60 ani, care a declarat oamenilor legii că a fost lovit cu o sapă de către proprietarul stânei, cu o zi în urmă”, transmite Jandarmeria Galați.
Jandarmii au observat că ciobanul are urme de lovituri pe ambele picioare, braț, ceafă și au solicitat sprijinul unui echipaj medical de urgență. Personalul medical a hotărât că persoana în cauză să fie transportată la Spitalul Municipal din Tecuci, pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar ulterior la Spitalul de Urgență Galați, pentru investigații suplimentare.
„Pe timpul luării măsurilor legale la fața locului, dar și pe holurile spitalului, proprietarul stânei, însoțit de câțiva prieteni, a încercat să îi împiedice pe militari să stabilească împrejurările în care a fost comisă agresiunea, încercând să îi intimideze cu amenințări și relații suspuse.
La spital, persoana agresată a declarat jandarmilor că lucrează la stână fără forme legale, iar cu o zi în urmă a fost lovită cu o sapă de către proprietarul stânei pe motiv că ar fi fost sub influența alcoolului”, mai precizează Jandarmeria.
Jandarmii i-au întocmit proprietarului stânei actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și i-au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 3.000 lei, pentru împiedicarea jandarmilor de a-și îndeplini obligațiile de serviciu. Bărbatul în cauză a negat comiterea faptei. Cercetările sunt continuate de către polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.