Cinematograful Copiilor. Sâmbătă rulează mult îndrăgitul film de animație ”The Secret Life of Pets”

0
1158

Copii, părinți și bunici, nu ratați ultima proiecție a Cinematografului Copiilor din acest sezon! Sâmbătă, Parcul Rizer se va transforma din nou în cinematograf în aer liber după lăsarea serii.

Astfel, dacă ești cinefil sau adeptul timpului petrecut în aer liber, Primăria municipiului Galați în parteneriat cu Pro FM Lider FM, te așteaptă, începând cu ora 20,00, să te bucuri alături de personajele tale preferate din lumea Disney, urmărind îndrăgitul film de animație ”The Secret Life of Pets”, anunță Pro FM Lider FM.

”Pelicula îl prezintă pe Max, un cățelus domestic, care duce o viață liniștită alături de stăpâna sa, Katie. Într-o zi, aceasta aduce pe cineva nou în casă – un câine pe nume Duke – spre disperarea lui Max care ar fi preferat sa rămână unica preocupare a lui Katie. Cei doi noi colocatari nu se Înțeleg bine deloc și, în urma unei dispute, se trezesc singuri, pe străzile din New York. Vor fi recuperați de o gașcă de animale abandonate care și-au stabilit cartierul general în zonă. Amicii lor, animalele de companie, vor face tot ce le stă în putere să îi regăsească, Gidget în special, o canisă îndrăgostită de Max.

Pe lângă proiecția de film, copiii se vor putea bucura și de momente de stand-up comedy, spectacole și lecții de filmare. Intrarea este gratuită și orice modificare a orei de difuzare a filmului o vom anunța în timp util pe pagina noastră oficială de Facebook, Pro FM Lider FM”, informează Pro FM Lider FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.