Cine va construi parcarea supraetajată de la Spitalul Judeţean

0
8473

Constructorii Tancrad şi Lemacons ar putea realiza parcarea supraetajată, cu peste 300 de locuri (demisol şi parter), de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Ap. Andrei”. Asocierea formată din cele două firme a fost declarată câştigătoare a licitaţiei, însă contractul nu poate fi atribuit din cauză că unul dintre ofertanţi ( SC Hidro Salt B 92 SRL) a depus o contestaţie, la începutul lunii ianuarie, la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), nemulţumit fiind de rezultat. Până când CNSC nu va emite o decizie, proiectul parcării supraetajate, pe care Consiliul Judeţean (CJ) vrea să o construiască la cea mai mare unitate sanitară din judeţul Galaţi, rămâne blocat.

Pentru contractul de peste 2 milioane de euro au concurat mai mulţi constructori, respectiv asocierea formată din SC Tancrad SRL şi SC Lemacons SRL din Galaţi, asocierea SC Hidro Salt B 92 SRL – SC Belle Moon SRL (subcontractant) – SC Info Service & Computers SRL (subcontractant) din Bucureşti şi SC Servland SRL Galaţi.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean şi-au propus ca lucrările să fie demarate în primăvara acestui an. Lucrările ar fi putut începe în toamna acestui an, dacă prima licitaţie nu s-ar fi împotmolit, din cauză că mai mulţi constructori interesaţi să oferteze au reclamat valoarea prea mică a contractului. CJ a majorat valoarea contractului, iar procedura a fost reluată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.