Cine sunt derbedeii care au distrus toaleta publică aflată la doi pași de Secția 4 de Poliție Locală

0
1456

Cei care au distrus, ieri, toaleta publică ecologică din cartierul Micro 40, aflată în apropierea Secției 4 de Poliție Locală, sunt doi minori, care, în prezent, sunt căutați de polițiști, ne-au declarat reprezentanții Poliției Locale Galați. Potrivit sursei citate, cei doi adolescenți ar fi urmărit pe cineva care a intrat în WC-ul public, după care l-au dezmembrat, cel mai probabil, cu pumnii și picioarele, în timp ce înăutru se afla acea persoană.
Întrebați cum de s-a produs un astfel de incident în plină zi (în jurul orei 16,00), chiar la doi pași de secția de Poliție Locală, reprezentanții instituției au afirmat că polițiștii locali patrulau la acel moment, în alte zone ale cartierului, iar la secție se afla doar ofițerul de serviciu, care și-a anunțat colegii după ce a auzit o bubuitură puternică.
„Pentru că sunt minori, la momentul în care vor fi identificați, vor fi chemați tutorii legali (părinții), vor fi întocmite actele procedurale și vor fi înaintate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, ne-a declarat Aurelia Bogatu-Matei. Părinții copiilor riscă dosar penal, întrucât, conform legii, distrugerea de bunuri publice constituie infracțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.