Cinci finaliști în concursul dedicat tinerilor antreprenori gălățeni. Inițiativa primarului Ionuț Pucheanu a atras mai mulți tineri

0
657

Asociatia ”Open Hub” Galați, cu sprijinul Primăriei Galați, organizează evenimentul “Just Pitch. Startups Contest”, ce va avea loc în data de 4 iulie 2019, în Galati, Restaurant „Flow” (incinta Hotelului Faleza), Str. Rosiori Nr. 1, având ca obiectiv principal dezvoltarea antreprenoriatului activ şi inovativ şi crearea unei comunităţi antreprenoriale locale solide.

Despre “Just Pitch” – Editia 1

Aplicanţii trebuie să fie cu domiciliul în Galaţi și să aibă iniţiativa de a derula sau să deruleze o activitate antreprenorială pe raza judeţului Galaţi. Până la data de 27 iunie 2019, s-au selectat 5 finalişti care vor participa la evenimentul “Just Pitch”, din data de 04 iulie 2019, urmând să susţină în faţa juriului pitchurile cu privire la ideile pe care le-au înscris în competiţie.

Cea mai bună idee va fi votată atât de membrii juriului, cât şi de audienţă. Finala Just Pitch se va desfăşura pe data de 04 iulie 2019 la Hotelul Faleza din Galaţi, fiind necesară prezența participanților selectați pe toată durata evenimentului.

Cea mai bună idee va fi votată atât de membrii juriului, cât şi de audienţă.

În cadrul concursului se vor acorda premii în valoare totală de 10.000 de lei, iar câştigătorul competiţiei va primi marele premiu – în valoare de 7.000 de lei.

Sesiune de Prezentare  

Evenimentul va găzdui o serie de prezentări dedicate startup-urilor și un Panel de discuții interactive ce vor avea un puternic caracter aplicativ, înlesnind întâlnirile de afaceri bilaterale între firmele deja consolidate în mediul local și tinerii antreprenori înscriși în competiție.

Moderatorul evenimentului va fi Claudiu Florea – expert în marketing și comunicare de brand, iar printre speakeri se vor număra:

Eniko Matyus

Coordonator InnoHub, Manager Clusterul Regional de Balneoterapie Transilvania – Sfântu Gheorge, Covasna, România

Alexandru Agatinei

Facilitator global in Techstars Startup Weekend, Curator pentru Techstars Startup Digest Romania – București, România

Anamaria Mișa

Coordonator comunicare și relații comunitare BCR, Constanța

Radu Oprea

Președintele Patronatului Tinerilor Întreprinzatori din Regiunea Sud – Est (PTIR-SE) și Vicepreședinte Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

Juriul este format din:

Alex Dumitrașcu

Antreprenor, Fondator Apiplant

Cu un deceniu de experiență în calitate de CEO al Apiplant, Alex a însumat experiență dovedită în logistică, HR, consultanță și gestionarea resurselor, iar cunoștințele acumulate în timpul studiilor din Germania și Franta au fost aplicate cu succes în dezvoltarea agribusinessului pe care îl desfășoară.

Cristian Stoleru

Antreprenor, Co-Fondator Dynamic Selling Group

Deținătorul celui mai important distribuitor de profile și accesorii pentru prelucrarea tâmplăriei PVC din România, Cristian a consolidat cele mai eficiente strategii de business growth. Dynamic Selling Group deține divizia Ramplast DMC din cadrul Oltchim, preluată în 2013.

Geraldine Ghineț

Fondatoare Adquest

Co-fondatoare a unei companii de design și advertising, Geraldine însumează peste 10 ani de experiență în administrarea Adquest. Autoare a 3 volume de poezii și absolventă a Facultății de Economie, Geraldine nu este străină domeniului creativ, dar nici a celui de business management.

Reamintim că acest concurs dedicat tinerilor antreprenori a fost lansat, pe data de 4 iunie, la inițiativa primarului Ionuț Pucheanu.

”Este un eveniment de bussines care vine practic în întâmpinarea celor care doresc să inițieze o nouă activitate antreprenorială și care nu s-au lansat până acum ori au un start-up cu o vechime de maxim trei ani. Îi invit, pe această cale, pe toți cei interesați să se înscrie în această competiție și să vină cu cele mai bune și productive idei. În plus, este o oportunitate pentru cei aflați la început de drum să cunoască antreprenori de succes și să devină, la rândul lor, oameni de afaceri care să aducă plus valoare orașului nostru. Astfel de evenimente pot contribui la consolidarea comunității antreprenoriale din municipiul Galați”, declara, în urmă cu o lună, edilul Galațiului.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − five =