Cezar Bichescu este noul city manager al municipiului Galați

0
905

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, l-a desemnat, vineri, pe Cezar Ionuț Bichescu în funcția de manager public al municipiului Galați.

”Domnul Bichescu este un om de echipă, un om pe care mă pot bază, are expertiza necesară și are experiență în implementarea proiectelor cu fonduri europene la Universitate, instituție cu care avem o colaborare foarte bună”, a spus primarul Ionuț Pucheanu.

„Am văzut în ultimii patru ani cum se dezvoltă Galațiul în bine, dar mereu este loc și de mai bine. Obiectivul meu este să atragem cât mai multe fonduri europene, să indentificăm noi linii de finanțare  – mai ales acum în contextul pandemiei când bugetele au de suferit –  precum și atragerea de investitori și să punem astfel în valoare potențialul Galațiului”, a afirmat noul city manager, Cezar Ionuț Bichescu.

Cezar-Ionuț Bichescu a lucrat în Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați începând din  2004, a fost prorector pentru Relațiile internaționale și extensiuni universitare, prorector pentru activitatea economică, investiții și relații internaționale privind extensiunile universitare în UE, director general al Direcției Economice, Investiții și Relații Internaționale, director general al Direcției de Investiții și Resurse Umane, director pentru coordonarea Direcției Cămine-Cantine. Este absolvent al Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, are un masterat în managementul produselor alimentare, un masterat în managementul proiectelor europene și un doctorat în știința și ingineria alimentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.