Cetățean cubanez depistat de poliţiştii de frontieră în cooperare cu omologii din Republica Moldova

0
393

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești, în cooperare cu structurile poliției de frontieră din Republica Moldova, au identificat şi reținut pe direcţia localităţii Ijdileni, o persoană de sex masculin, care intenţiona să intre ilegal în România, traversând înot râul Prut.

În ziua de 03 mai a.c, în jurul orei 09.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești, acţionând în baza schimbului de informaţii cu structurile de frontieră din Republica Moldova, au organizat o acţiune specifică, pe timpul căreia au identificat şi reţinut, pe direcția localității Ijdileni, o persoană de sex masculin, vorbitor de limba engleză, care se deplasa dinspre malul râului Prut către localitate.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta este cetățean de naţionalitate Cuba, în vârstă de 29 de ani, care a traversat râul Prut înot din Republica Moldova, în România.

În cauză polițiștii de frontieră fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, bărbatul fiind predat autorităților statului vecin, în baza acordului de readmisie dintre cele două țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.