Ceremonia de premiere a cuplurilor de aur a fost anulată din cauza coronavirusului

0
617

Primăria municipiului Galaţi a anulat ceremonia de premiere a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus, se arată într-o informare transmisă de biroul de presă al instituţiei.

Manifestarea urma să se desfăşoare marţi, începând cu ora 10.00, la sala Teatrului Naţional de Operetă ”Nae Leonard”, şi la ea erau invitate să participe 198 de cupluri care sărbătoresc nunta de aur. Acestea urmau să primească un premiu de 500 lei, diplome de fidelitate şi buchete de flori, iar după festivitatea de premiere, sărbătoriţii se puteau bucura de un spectacol oferit de artiştii Teatrului Naţional de Operetă ”Nae Leonard”.

Municipalitatea a anulat ceremonia ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

,,Persoanele care urmau să participe la eveniment sunt contactate telefonic de reprezentanţii municipalităţii şi vor fi aşteptate la casieria Primăriei, din strada Domnească nr. 54, pentru a intra în posesia diplomei şi a premiului de 500 de lei”, se mai spune în informare.

Şi Muzeul de Artă Vizuală Galaţi a anulat vernisajul expoziţiei de pictură “Danube – River as Life” a artistei Oana Ionel, programat pentru miercuri.

,,Datorită situaţiei impuse de riscul infestării cu virusul Covid-19 şi a regulilor precizate de Direcţia de Sănătate Publică Galaţi, vă informăm că vernisajul care era anunţat pentru data de 11.03.2020, la Muzeul de Artă Vizuală Galaţi, se va anula. Menţionăm că expoziţia se poate vizita conform programului de funcţionare a muzeului până la data de 5 aprilie”, se spune într-un cimunicat transmis, luni, de instituţia de cultură.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × four =