Cercetașii de la „Roza Vânturilor” au strâns peste 200 kg de deşeuri de la Plaja Dunărea

0
816

Cercetașii gălățeni au derulat, sâmbătă, 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului, o amplă acțiune de ecologizare. Grupa de temerari a Centrului Local „Roza Vânturilor” Galați a colectat nu mai puțin de 59 de kg de PET-uri și 160 de kg de deșeuri de construcții, de pe malul stâng al Dunării, zona plaja Dunărea. Temerarii cercetași, plini de dăruire și de implicare, au lăsat acest colț de lume mai curat și mai frumos decât atunci când l-au găsit.

Acțiunea de ecologizare a avut loc în cadrul proiectului „Dunăre fără plastic/ Danube free plastic”, implementat pe parcursul acestui an de Asociația Parteneriatul Global al Apei, în cadrul programului „Cu apele curate”.

Programul „Cu apele curate” reprezintă un apel la implicare în combaterea și prevenirea poluării cu plastic a apelor Dunării și afluenților săi, adresat membrilor comunităților și autorităților publice din localitățile vizate.

Asociația Parteneriatul Global al Apei – Global Water Partenership (GWP-ROMANIA) și-a propus să implementeze proiectul „Dunăre fără plastic/ Danube free plastic” cu scopul de a reduce poluarea cu plastic a apelor Dunării în orașele Tulcea, Brăila și Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.