Centrul oraşului îşi va recăpăta frumuseţea de altădată

0
2774

Galaţiul va avea, în sfârşit, un centru demn de un oraş european! Pentru prima dată, municipalitatea a pus la punct un proiect amplu de modernizare a zonei de la Potcoava de Aur, lucrările urmând să fie extinse până pe strada Navelor, respectiv strada Domnească.

„Amplul proiect de reabilitare şi modernizare a zonei de la Potcoava de Aur până în centrul oraşului, programat pentru acest an, a debutat cu prima fază, porţiunea de trotuar de la Potcoava de Aur până la pasajul de la Hotel Dunărea, pe ambele părţi.
Parcul de la Spicu va intra şi el în refacere, de asemenea pasajul a intrat în faza de proiectare. Zona pietonală de la Potcoava până la Trei Star va fi refăcută, spaţiile verzi vor fi redimensionate, această zonă devenind un loc de promenadă pentru gălăţeni, acolo începând, cumva, centrul oraşului. De asemenea, alături de zona de la P-uri, prima etapă din strada Domnească şi Parcul Eminescu, zone ce urmează şi ele să intre în refacere totală, se va contura imaginea centrului oraşului. Va fi, deci, un centru care deschide opţiuni pentru trei direcţii: strada Domnească, Faleză şi strada Brăilei”, a anunţat primarul Ionuţ Pucheanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.