Centrul orașului, în plină transformare

0
916

Amplul proiect de modernizare a centrului municipiului Galați continuă. Constructorii au reluat, încă din luna februarie, lucrările la unul dintre cele mai importante obiective de investiții ale Primăriei, iar, în prezent, se lucrează la intersecția străzilor Domnească și Brăilei.

”Societatea Apă Canal lucrează acum pentru înlocuirea conductei de apă potabilă la intersecția străzii Domnească cu strada Brăilei. Lucrările din zona Hotelului Dunărea sunt finalizate, iar la Potcoava de Aur mai avem de montat sistemele de irigații pentru spațiul verde și ultimele dale ornamentale.
În zona ”Romarta” se intervine pentru decopertarea trotuarului și pregătirea spațiului pentru lucrările de amenajare, urmând ca, de săptămâna viitoare, să acționăm și în zona ”Spicu”.

În perioada următoare va fi dat și ordinul de începere a lucrărilor pentru Pasajul pietonal Dunărea”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

Edilul promite că, ”până la finalul acestui an, centrul orașului va căpăta un aspect modern, demn de un oraș al secolului XXI”. În primăvara acestui an vor demara și lucrările de modernizare a străzii Domnească, acolo unde vor fi refăcute și trotuarele, nu doar carosabilul, precum și iluminatul public stradal.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 17 =