Centrul de vaccinare de la mall, mutat la Patinoar din cauza temperaturilor în scădere

0
711

Activitatea Centrului de vaccinare drive-thru s-a mutat, de astăzi, la Patinoar. Decizia a venit ca urmare a temperaturilor tot mai scăzute.

Primăria municipiului Galați informează că activitatea de la Centrul de vaccinare drive-thru, amenajat de Primăria municipiului Galați, se mută în incinta Patinoarului, situat în imediata apropiere, începând de astăzi, 27 septembrie 2021, având în vedere scăderea temperaturilor. Aici vor fi două fluxuri de vaccinare pentru administrarea serurilor Pfizer și Moderna, programul fiind zilnic între orele 8.00-20.00”, anunță Biroul de Presă al Primăriei.

În perioada 9 mai – 26 septembrie 2021, în care centrul de vaccinare drive-thru a funcționat în parcarea Shopping City, s-au administrat în total 27.481 de doze de vaccin.

Al doilea centru de vaccinare amenajat de Primăria municipiului Galați la Sala Sporturilor are începând de astăzi două fluxuri de vaccinare pentru Pfizer și unul pentru Johnson & Johnson, iar programul va fi zilnic între orele 8.00-20.00.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − one =