Centru multifuncțional nou, la CCDJ Galați

0
754
Un nou corp multifuncțional modern va fi construit la Centrul Cultural “Dunărea de Jos” din Galați. Investiția Consiliului Județean se realizează cu fonduri europene.
„Suntem foarte aproape să semnăm contractul de finanțare pentru construcția noului corp de clădire cu care va fi extins Centrul Cultural “Dunărea de Jos”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean.
Procedura de licitație a fost deja finalizată, urmând ca în momentul semnării contractului de finanțare să semnăm imediat și contractul cu constructorul, pentru începerea lucrărilor”, precizează Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.
În noul corp de clădire va fi amenajată o modernă sală de spectacole cu 154 de locuri, unde se vor desfășura evenimente ale Centrului Cultural, spectacole cu elevii Școlii de Arte, conferințe sau diverse manifestări culturale și educaționale.
Pe lângă sala de spectacole, în cadrul noii construcţii vor fi amenajate cabine pentru artiști, studio de înregistrări, spații de depozitare, foaier și garderobă.
Valoarea investiției este de aproximativ 6 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.