Cea mai tare plimbare cu degustare – mure, miere și lavandă!

0
577

Un producător local de fructe de pădure, Ograda cu bunătăți Cosmești propune copiilor dar și părinților petrecerea timpului liber într-un mod inedit, sănătos și foarte gustos – cules și degustat de mure! Evenimentul va avea loc în weekend-ul 18-19 iulie. “Cum ți se pare o plimbare printre sute de muri doldora de minunea dulce şi zemoasă, acompaniat de orchestra zumzăitoarelor…? Hmm, nebunie olfactivă şi íncântare pentru papilele gustative…, atât vă spun!🙃
Dă sfoara-n țară şi hai la o plimbare prin Rugii de munte – muntele nu e, dar rugii şi murele da – , un soi fără spini, cu fructe mari şi adevărate bombe de sănătate…
Aaaa…, îți poți culege cu mânuțele tale fructele, în caserole pregătite de noi, pe care le vei lua acasa ca mărturie şi pentru a le savura gustul şi după vizita la plantație.
Pe lângă mure, vor fi cu noi o serie de producători locali, oameni dragi ce prețuiesc natura şi darurile ei aşa cum şi noi o facem!

*Prietenii nostri de la Purple HILL Lavanda ne vor bucura cu o mireasmă de vis a produselor din lavanda😍.
*Prisaca din Cosmesti ne va răsfața regește cu miere de la albinutele locale 🐝.
*vom avea surprize dulci.
Pregătim şi alte surprize, printre care şi un fotocorner – autentic şi tradițional- unde poţi imortaliza vizita la Grădina cu rugi.
Dacă eşti însetat , vom pregăti o limonadă delicioasă şi rece ca gheața …, GRATIS!🤗🍸🍸🍸
Taxa de vizitare este 15 lei de persoană, iar copiii au acces gratuit.( vom oferi cate o caserolă în care puteti culege, nu se accepta culegerea fructelor în alte recipiente).
Ce mai tura-vura, ia-ți gaşca şi vino să simți bucuria şi nostalgia COPILĂRIEI, să respiri aerul naturii în toată splendoarea ei, să ai o zi memorabilă într-un cadru de poveste rurală.
Program:
Sâmbăta ➡️ 16:00~20:00

Duminică ➡️ 09:00~12:00
↘️ 16:00~20:00”, transmit organizatorii.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + 16 =