Cea mai mare investiție în infrastructură impune noi restricții de trafic

0
1004

Pentru buna derulare a lucrărilor din cadrul obiectivului „Modernizare linii tramvai și carosabil – străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918”, Primăria informează că, până pe 15.05.2021, traficul rutier pe strada 1 Decembrie 1918 se va desfășura doar pe partea dreaptă a direcției de mers către Piața Energiei, în ambele sensuri.

În Piața Energiei, circulația rutieră va fi reglementată astfel: traficul auto dinspre str. Siderurgiștilor va fi dirijat cu viraj la dreapta către str. Basarabiei, iar traficul auto dinspre Combinat cu viraj la dreapta către str. Siderurgiștilor.

La intersecția cu str. Tecuci, cei care vin dinspre Drumul de Centură vor fi obligați să vireze la stânga sau la dreapta. La intersecția cu str. Tecuci, cei care vin dinspre biserica Sf. Mina vor trebui să respecte indicatorul rutier D3 „La dreapta”.

Intersecția cu str. Aurel Vlaicu va fi închisă traficului rutier.

Instalațiile de semaforizare de la intersecția cu str. Tecuci, str. 9 Mai și str. Aurel Vlaicu vor fi trecute în galben intermitent.

Rutele ocolitoare recomandate pe durata închiderii intersecției cu str. Aurel Vlaicu, sunt:

1. str. Aurel Vlaicu – str. Nae Leonard – str. Tecuci (tur – retur);

2. str. Aurel Vlaicu – str. Nae Leonard – str. Basarabiei (tur – retur);

3. str. Aurel Vlaicu – bld. George Cosbuc – bld. Henri Coanda (tur – retur);

4. str. Aurel Vlaicu – bld. George Cosbuc – str. Basarabiei (tur – retur).

”Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor.

Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, anunță Biroul de .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.