Ce-o mai fi făcând ”independenta” de PNL, Simona Vreme trece, vreme vine?

0
1655

Cine o mai ține minte pe Simona Daniela Vreme, marea politiciană independentă a Galațiului? Mâna sus! Nimeni? Cum nimeni? Păi femeia asta și-a sacrificat 8 ani din viață degeaba, pe altarul vostru, nerecunoscătorilor? Și-a lăsat casă și masă, pentru binele public și voi nimic? Nu se face!

După ce n-a scos la alegerile din septembrie 2020 nici de o funcție de consilier local la ea pe scară, madame Vreme trece, vreme vine s-a lepădat de independență. Și fiindcă nu avea chef să răsucească sarmale pentru bărbat-su sau să miroasă a chiftele prăjite, cum mirosea înainte să își descopere veleitățile de independentă în politică, Simona s-a băgat în partid. A trecut de la independență și neatârnare la atârnare. Și s-a făcut atârnătoare la PNL, că acolo mai era un loc liber în fan clubul pupătorilor de inel al lui Godfather Stângă, care, se știe, e foarte sensibil la eternul feminin (în cazul madamei Vreme, am spune doar ternul feminin). La PNL, Simona Vreme s-a făcut ceva vicepreședinte și a candidat în decembrie la Parlament. Unde, ați ghicit, a înfrânt glorios, ca la locale, doar că acum atârnată la o listă de partid.

Rușine să vă fie că nu ați apreciat-o pe Simona Vreme trece, vreme vine! Nici nu știe Galațiul ce nestemată a pierdut! Cum chiar doamna Vreme zicea cu gurița sa de independentă vopsită după ”succesul” răsunător înregistrat în alegerile locale, în ”Viața Liberă”. Luați de citiți:

”Consider că nu eu am pierdut funcția de consilier local, ci orașul Galați a pierdut un om care putea să facă diferența în Consiliul Local și să militeze pentru transparență și respectarea legii” (Simona Daniela Vreme)

https://www.viata-libera.ro/politica-administratie/153244-reactiile-liderilor-politici-galateni-dupa-alegerile-locale-daniela-simona-vreme,-candidat-independent

Of!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.