Cât va plăti Primăria Galați pentru iluminatul festiv de sărbători

0
1099

Municipiul Galați este unul dintre orașele ale căror cheltuieli cu iluminatul festiv de sărbători nu au explodat. Primăria informează că suma de plată pentru iluminatul festiv de sărbători este de 1.641.595 de lei, fără TVA. Astfel, municipalitatea va achita, în final, pentru iluminatul festiv de Crăciun suma de 1.586.595 de lei, fără TVA, pentru iluminatul festiv de Zilele Galațiului – 30.000 de lei, fără TVA, iar pentru iluminatul festiv de Ziua Națională a României – 25.000 de lei, fără TVA.

”Sumele detaliate reprezintă plata efectivă a serviciilor contractate”, subliniază reprezentanții Primăriei, care amintesc că instituția a încheiat, în luna octombrie a anului trecut, în urma unei licitații, un acord-cadru cu SC Ilnic Electric SRL, având ca obiect ”Realizarea conceptului tehnico-artistic personalizat, închirierea, montarea – demontarea instalațiilor și echipamentelor de iluminat festiv pentru evenimentele din municipiul Galați, pentru perioada noiembrie 2018 – mai 2019”.

Prețul total al ofertei declarate câștigătoare a fost de 2.665.100 de lei, fără TVA, și a vizat decorarea orașului atât pentru sărbătorile de iarnă, Zilele Galațiului, Ziua Națională a României, cât și pentru Sărbătorile de Paști (2019). Suma de 2.665.100 de lei, fără TVA, reprezintă însă valoarea maximă a acordului-cadru încheiat de Primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.