Cât de penibil să fii? PNL Galați se laudă că a deschis Vama Oancea, pe care tocmai Guvernul PNL a închis-o

0
894

PNL Galați atinge noi culmi ale penibilului. Nu că ar fi prima dată. Acum câteva zile, senatorul deratizării naționale, George Stângă, anunța cu surle și trâmbițe că se redeschide Vama Oancea. Și ca să fie suprem de penibil, Stângă a adăugat la postarea sa și un slogan furat de la alții: ”Am promis, am făcut”.

Cam cât de penibil și disperat să fii, să te lauzi cu așa ceva? Păi, domnule senator, nu Guvernul PNL a închis Vama Oancea, acum vreo 7 luni? Unde e realizarea? Ce ați promis și ce mare dudă ați făcut? În afară că ați distrus țara și așa greu încercată de pandemie, punând lacătul pe economie și falimentând mii de mici întreprinzători aflați în pragul disperării. Ce faceți acum? Iar inaugurați obiective deja inaugurate, cum ați făcut cu dispensarele sătești pe care le-ați inaugurat acum 5 ani, cu madame Gorghiu, și acum 2 luni cu Nelu Tătaru?

Să te lauzi că deschizi o vamă pe care chiar tu, Guvern PNL, ai închis-o de incompetent ce ești, atinge culmile penibilului, ridicolului, ipocriziei și politicianismului ieftin și deșănțat. Chiar, de ce nu ați tăiat nicio panglică la Oancea? Trebuia să fi marcat momentul, dar nu s-au priceput băieții și fetele de la PR, sinecuriștii de partid.

Era să uităm. De mărețul proiect ”Permis de Tecuci” ce se mai aude? Că și pe ăla l-ați făcut praf.  Ați inaugurat un birou mizer acolo, la care doar se primesc acte și nu pentru permise, ci doar pentru înmatriculări, numai de două ori pe săptămână, după care oamenii așteaptă cu zilele să le vină actele înapoi. Realizați că ați făcut o panaramă electorală de doi lei cu ”Permis de Tecuci”? Și acolo ați promis și ați făcut! NIMIC!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.