Casting prelungit pentru “Queen of Ice”

0
1619

Programul de casting pentru filmul norvegian “Queen of Ice” a fost prelungit până astăzi, la ora 20.00, întrucât gălățenii nu au venit într-un număr atât de mare, așa cum se așteptau organizatorii, pentru a se înscrie să facă figurație. Astfel, din cei 1.800 de figuranți, câți sunt necesari, în total, pentru filmul norvegian, după mai bine de o lună de înscrieri online dar și o săptămână de casting la Patinoarul Artificial, abia se înscriseseră aproximativ 1000 de persoane. De aceea, deși inițial se stabilise să se încheie în weekend, castingul a continuat și luni și de Ziua Marinei (când au mai venit circa 120 de persoane) și continuă și astăzi, până la ora 20.00. Reprezentanții agenției de casting vor reveni însă la începutul lunii septembrie, urmând ca pe 1, 2 și 3 septembrie să facă din nou înscrieri pentru figurație la film. Pe data de 4 seprtembrie încep filmările la Patinoarul artificial pentru filmul norvegian “Queen of Ice”, despre viața fostei mari patinatoare Sonja Henie, (1912 – 1969), din Norvegia,  triplu campioană olimpică (1928, 1932, 1936), de zece ori campioană mondială (1927-1936) şi de şase ori campioană europeană (1931-1936). Patinoarul din Galați, inaugurat în 1970,  a fost ales de producătorii norvegieni tocmai pentru că nu a beneficiat de multe modernizări în ultimii 47 de ani și are cele mai multe elemente comune cu patinoarele în care a făcut performanță personajul filmului.

Din puținele informații care se știu deocamdată, pentru filmul norvegian, pe patinoar vor fi  amenajate mai multe decoruri, unul din ele fiind replica unui lac înghețat – căci așa se antrena, copil fiind, Sonja Henie. O altă parte de patinoar va fi amenajată astfel încât gheața să fie … neagră, la fel, publicul din ravene va fi îmbrăcat în negru, urmând ca doar actrița din rolul principal să patineze, îmbrăcată în alb.

Scena în care vor participa majoritatea figuranților – 1.500 – se va filma pe data de 7 septembrie, însă vor mai fi și alte zile în care se vor folosi alte 2-300 de persoane. Pentru o zi de filmări, fiecare figurant primește 60 de lei, dar și apă și mâncare. Filmările vor dura până pe 13 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.