Cascadorii râsului la PNL. Dobre și Stângă se faultează între ei pentru binele gălățenilor

0
407

Degringoladă totală la PNL Galați. Războiul dintre camarila senatorului George Stângă, care a dus PNL de râpă, și vechea gardă din partid, care luptă în clandestinitate pentru a-l înlătura pe senatorul ”dansator la bară” de la conducere, devine tot mai acerbă.

După ce i-a tras scaunul de sub fund, i-a luat biroul și l-a marginalizat în partid pe cel care l-a promovat și l-a făcut mare președinte de organizație, senatorul abonat la banul public, George Stângă, primește un pumn direct în figură de la ”tătuca” Victor Paul Dobre.

Șacal bătrân, Victor Paul Dobre nu a pierdut ocazia să îi dea o palmă cu piciorul obraznicului Stângă, care s-a lăudat mințind că a promovat o lege prin care gălățenii să iasă la pensie cu 2 ani mai devreme pentru că locuiesc într-o zonă cu poluare remanentă. ”Pinocchio” Stângă și-a asumat cu nerușinare și tupeu un proiect de lege promovat de alt parlamentar din Senatul României, Carmen Harău, pe numele său, și a omis cu aceeași nerușinare să le spună gălățenilor că, în 2017, când legea a fost votată în Senat, unde el doar semnează condica, își ia salariul și va încasa pensie specială, Galațiul nu a fost inclus pe lista orașelor cu poluare remanentă. Ca să arate că Stângă e și mincinos, dar și că are influență în Senat cât să nu îl controleze în buzunare SPP, la intrare, deputatul PNL, Victor Paul Dobre, și-a asumat pe persoană fizică victoria introducerii și adoptării amendamentului prin care Galațiul și alte localități din apropiere au fost incluse pe lista celor cu poluare remanentă, ai căror locuitori pot ieși la pensie cu 2 ani mai devreme.

Dar ce ai făcut, Georgică? Ți-a dat tătuca Dobre una de te-a julit! Și stai se vezi ce ți-o iei după 27 septembrie, că liberalii adevărați abia așteaptă să ți se rupă bara.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 3 =