Cartierele Micro 38, 39A, 39B și 39C vor intra în modernizare

0
809

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul ce vizează modernizarea cartierelor Micro 38, Micro 39 A, B și C.

Continuăm amplul program pentru modernizarea cartierelor, așa cum își doresc gălățenii. Și cartierele Micro 38, Micro 39 A, B și C vor primi un nou aspect. Se vor reface străzile și trotuarele, iar în locul vechilor garaje sau altor construcții provizorii care vor fi desființate vor fi create noi locuri de parcare”, a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

În acest scop, în urma licitației publice, a fost semnat contractul ”Reparații sistem rutier și regenerare urbană – cartierele Micro 38, Micro 39A, 39B și 39C”, în valoare de 25.591.058 lei fără TVA, având ca ofertant câștigător Asocierea Dreams Riviera SRL – Tancrad SRL – Citadina 98 SA.

Astfel, sunt prevăzute lucrări de reparații la parcările existente și extinderea acestora acolo unde spațiul permite; lucrări pentru realizarea de parcări noi; lucrări de resistematizare rutieră prin realizarea de sensuri unice; lucrări de reparație și întreținere a suprafeței carosabile; lucrări de reparație și întreținere a trotuarelor și aleilor pietonale; lucrări privind marcajele și semnalizarea rutieră; lucrări de întreținere a spațiilor verzi; demolarea construcțiilor cu caracter provizoriu (garaje, chioșcuri, etc.) și amenajarea de parcări; realizarea racordurilor electrice pentru stațiile de încărcare vehicule electrice și hibrid.

Lucrările din cadrul proiectului se vor derula pe o perioadă de patru ani, prin încheierea unui  contract multianual cu alocare valorică anuală.

Este vorba despre al doilea lot din cele patru care vizează modernizarea a 13 cartiere (Micro 19, Micro 20, Micro 21, Micro 38, 39A, 39B, 39C, Mazepa I, Mazepa II, Țiglina I, Aurel Vlaicu I, II și Siderurgiștilor).

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × four =